آموزش پخت میگو پلو

مواد لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- 2 ق غ زغفران غلیظ دم کرده
- 3 ق س گشنیز خرد شده
- 1 عدد پیاز
- 3 حبه سیر
- 2 ق غ عصاره تمبر هندی
- 3 لیوان برنج
- 300 گرم میگو
- نمک و فلفل به میزان لازم
مراحل
1 ساعتابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کرده یا رنده بزنید و با هم مخلوط کرده و مقداری نمک هم به آنها اضافه کنید و داخل تابه و با روغن داغ تفت دهید تا سرخ شوند. سپس نمک و فلفل و ادویه و همچنین زعفران آماده را نیز اضافه کرده و کمی صبر کنید تا عطر ادویه به مشام برسد. سپس میگوهای تمیز شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس عصاره تمبر هندی را اضافه کنید توجه داشته باشید که میگوها را زیاد تفت ندهید ، فقط تا حدی که رنگ میگوها تغییر کند کافیست.
1 استکان آب جوش هم به مواد اضافه کنید، حرارت را ملایم کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود ، پس از کم شدن آب غذا گشنیز خرد شده را هم اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود
درظرفی جداگانه برنج را به مرحله آبکشی برسانید. ته قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید سپس لایه لایه با برنج و مایه میگو پر کنید ، آخرین لایه را با میگو بپوشانید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند سپس با چنگال به آرامی مواد را مخلوط کنید ، کمی آب را با چند قاشق روغن یا کره مخلوط کنید و روی برنج بریزید.
-
حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد سپس در ظرف بکشید و سرو کنید.
-
- ۲ پیمانه برنج خام
- ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری شوید خشک یا شوید تازه خورده شده
- ۴۰۰ گرم میگو
- ۱ عدد پیاز
- ۱ قاشق مربا خوری سیر خورد شده
- زعفران به مقدار لازم
- کره به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
- 1. برای تهیه این میگو پلو ابتدا باید برنجشو آماده کنیم و دم بذاریم و بعد بریم سراغ پخت میگو چون میگو ظرف کمتر از نیم ساعت آماده میشه و بنابراین تا برنج دم بیاد میگو هم آماده است، پس برنجی رو که از قبل خیس کردیم رو با مقدار کافی نمک داخل آب جوش میریزم و وقتی به اندازه کافی نرم شد آبکشش میکنیم حالا برنج آبکش شده رو داخل یه کاسه بزرگ ریخته و با شوید و کمی زعفران دم کرده مخلوط میکنیم تا به صورت یکنواخت همه جای برنج به شوید و زعفران آغشته بشه.
2. کف قابلمه مورد نظرمون کمی روغن ریخته و بعد مخلوط برنج رو داخلش میریزیم. برای اینکه برنجمون بعد دم کشیدن خشک نشه کمی کره هم روی سطح برنج میذاریم و بعد حدود یک سوم فنجون آب دور تا دور برنج میدیم و برای مدت نیم ساعت تا سه ربع دمش میذاریم. تا برنج دم بیاد میگومون رو حاضر میکنیم.
