روش تهیه ماهی فویج

ماهی فویج از غذاهای محلی گیلان است و ترکیبات خوشمزه ای نیز دارد.
مواد لازم برای ماهی فویج
طرز تهیه ماهی فویج
ابتدا ماهی را با آب سرد بشویید تا لزج پوست ماهی از بین برود.
سپس پشت چاقو را در طول ماهی از دم ت اسر بکشید تا پولک های ماهی کنده شود.
بعد دوباره ماهی را زیر آب سرد بشویید.
ماهی را به صورت طولی از شش تا دم شکاف دهید و شکمش را خالی کنید و خوب داخلش را بشویید.
ماهی را پس از تمیز کردن و شستن با دستمال خشک کنید و در مخلوط آبلیمو و نمک به مدت 2 ساعت بخوابانید تا نمک و ابلیمو کاملا به خرد ماهی بروند و آن را مزه دار کنند.
در این فاصله سبزی ها را هم پس از تمیز کردن و شستن ، خرد کنید و با رب انار و گردوی خرد شده مخلوط کنید و تفت دهید. تا مخلوط سیاه رنگی بدسیت بیاورید.
ماهی ها را بعد از زمان سپری شده از یخچال بیرون بیاورید و از مواد تفت داده شده در داخل شکم ماهی بریزید و شکمش را پر کنید.
اگر میخواهید مواد بیرون نریزد میتوانید با یک نخ و سوزن تمیز سر تا سر شکم ماهی را بدوزید.
روی سطح ماهی را با کره یا روغن چرب کنید و مقداری زعفران بر رویش بریزید .
داخل ظرف مورد نظرتان فویل آلومینومی بپوشانید طوری که از ظرف بیرون بزند و روی ماهی را بگیرد و بسته شود.سپس داخلش را چرب کنید و ماهی را داخل آن قرار دهید و فویل را ببندید.
ظرف را داخل فر با حرارت 170 درجه سانتی گراد و به مدت 2 تا 3 ساعت قرار دهید تا ماهی کاملا بپزد و روی آن برشته شود.
نکات تکمیلی در مورد ماهی فویج
ماهی فویج جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
ماهی فویج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .