طرز تهیه سوپ دال عدس با کدو تنبل (کدو حلوایی)

سوپ دال عدس یکی از انواع غذا های ساده و خوشمزه است که به آسانی تهیه می شود و به عنوان یک وعده ی غذایی مقوی برای نوزادان و کودکان، گیاهخواران و افراد وگن محسوب می شود.
مواد لازم برای تهیه سوپ دال عدس
- پیاز – 1 عدد
- سیر – 2 حبه
- عصار سبزیجات – 3 فنجان
- دال عدس – نصف فنجان
- کدو تنبل – 1 فنجان
- پودر کاری (به دلخواه) – 1 قاشق غذا خوری
- پودر دارچین – 1 قاشق چای خوری
- گرام ماسالا – 1 قاشق چای خوری
- فلفل – 1 قاشق چای خوری
- سیب زمینی – 1 عدد
- رب انار – 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه سوپ دال عدس با کدو تنبل
پیاز را ریز خرد کنید و در یک قابلمه بدون روغن کمی تفت دهید، مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 2 دقیقه بپزد.
سیر های خرد شده را اضافه کنید و بگذارید بپزد تا آب آن کامل خشک شود. در این مرحله عصاره سبزیجات، دال عدس و سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید. وقتی که آب به جوش آمد، شعله را کم کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.
پس از 15 دقیقه که دال عدس ها نرم شدند، کدو تنبل پوره شده و ادویه ها را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه دیگر بپزد تا جا بیفتد.
سوپ دال عدس و کدو تنبل شما آماده است، در ظرفی بکشید و آن را با رب انار و مقداری گشنیز تزیین کنید و با نان سرو کنید.