آموزش آشپزی

اموزش پخت جدیدترین غذا ها

آموزش آشپزی

اموزش پخت جدیدترین غذا ها

  • خانه
  • درباره من
  • سرآغاز
  • تماس با من

آموزش آشپزی

خلاصه آمار
کلمات کلیدی

مواد لازم

آشپزی

طرز تهیه

ترشیجات و شور

نکات تکمیلی

پخت آسان

معجون مقوی

شیر خرما

نان لواش

لواش خانگی

شیرینی نسکافه ای

آموزش شیرینی پزی

گانودرما

قهوه

کوکو سیب زمینی

کوکو

کلم برگ

ترشی کلم

سالاد فصل

آش جو

آبگوشت

طرز تهیه نان شکم پر

شکم پر

غوره شور

ترشیجات

ترشی غوره

مضرات دارچین

خواص درمانی دارچین

ارزش غذایی دارچین

خیار شور

بایگانی
  • ارديبهشت ۱۳۹۹ (۱)
  • دی ۱۳۹۸ (۲)
  • آذر ۱۳۹۸ (۴)
  • آبان ۱۳۹۸ (۴)
  • مهر ۱۳۹۸ (۶)
  • شهریور ۱۳۹۸ (۶)
  • بهمن ۱۳۹۷ (۳)
  • دی ۱۳۹۷ (۱)
آخرین مطالب
  • ۹۹/۰۲/۲۳
    آموزش درست کردن معجون شیر خرما
  • ۹۸/۱۰/۱۱
    روش تهیه نان لواش خانگی
  • ۹۸/۱۰/۰۶
    آموزش درست کردن شیرینی نسکافه ای
  • ۹۸/۰۹/۲۹
    قهوه گانودرما و طرز تهیه آن+ خواص و مضرات
  • ۹۸/۰۹/۲۴
    آموزش تهیه کوکو سیب زمینی با برنج
  • ۹۸/۰۹/۱۰
    طرز ساخت ترشی کلم قرمز
  • ۹۸/۰۹/۰۵
    طرز ساخت ترشی سالاد فصل
  • ۹۸/۰۸/۳۰
    طرز درست کردن آش جو
  • ۹۸/۰۸/۲۵
    راه حل درست کردن آبگوشت
  • ۹۸/۰۸/۰۸
    آموزش تهیه نان شکم پر
پیوندهای روزانه
  • پاسخ به سوالات وبلاگ نویسان
  • آخرین وبلاگ های به روز شده
  • زندگی به سبک بیان!
پیوندها
  • ساخت وبلاگ جدید در blog.ir
  • نرم افزار مهاجرت به blog.ir
  • وبلاگ رسمی شرکت بیان
  • صندوق بیان
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

۳ مهر۹۸

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

پیتزای قارچ و گوشت

مواد لازم

خمیر آماده یک عدد 
گوشت چرخ کرده 300 گرم 
پیاز سرخ کرده سه قاشق غذاخوری 
روغن مایع مخصوص سرخ کردن یک تا دو قاشق غذاخوری 
قارچ ورقه ورقه شده 300 گرم 
فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده دو عدد 
سس گوجه‌فرنگی سه تا چهار قاشق غذاخوری 
پنیر فیلا فیلا 500 گرم 
نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه

گوشت را در روغن کمی تفت داده سپس پیاز، نمک، فلفل و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید و از روی حرارت بردارید. خمیر را در سینی بزرگ فر یا ظرف پیتزای تک نفره که چرب شده قرار دهید و روی آن سس گوجه فرنگی بمالید. مقداری پنیر روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب گوشت، فلفل دلمه‌ای و قارچ را روی سطح خمیر بریزید و در نهایت سطح مواد را با پنیر بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در طبقه اول فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد بپزید تا کف نان طلایی، پنیر آن نیز آب شده و طلایی شود. سپس به صورت گرم سرو نمایید.

 
  • ۹۸/۰۷/۰۳
  • hamid karimi

طرز تهیه

مواد لازم

پیتزا گوشت و قارچ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی ارقام فارسی و انگلیسی پذیرفته می‌شوند
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.
اخطار!
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم