آموزش آشپزی

اموزش پخت جدیدترین غذا ها

آموزش آشپزی

اموزش پخت جدیدترین غذا ها

آموزش آشپزی

  • ۰
  • ۰

نحوه درست کردن نان شکم پر, نکاتی برای تهیه نان شکم پر

طرز تهیه نان شکم پر

 

مواد لازم برای نان شکم پر :

شیر  نصف لیوان معادل 100 میلی لیتر 
آب  نصف لیوان معادل 100 میلی لیتر 
 ماست 2 قاشق غذاخوری 
سرکه  1 قاشق سوپخوری 
آرد  3/5 لیوان معادل 385 گرم 

برای مرطوب کردن و باز کردن خمیر :

 کره ذوب شده  100 گرم
 روغن مایع نصف استکان کمر باریک معادل 50 گرم 

 

مواد میانی :

سیب زمینی   3-4 عدد
 پیاز متوسط  2 عدد
 تکه های فلفل قرمز  به مقدار لازم
 نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان شکم پر :

اندازه لیوان 200 میلی لیتر و اندازه استکان 125 میلی لیتر است.

 

طرز تهیه خمیر :

ابتدا شیر، آب، ماست و سرکه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید. آرد را تا جایی اضافه کنید تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. خممیر خیلی نرم و لطیف است و نباید زیاد آرد بزنید. خمیر را روی سطح کار بیندازید و اگر خیلی چسبنده بود کم کم آرد را روی سطح کار بپاشید و خمیر ر ورز بدهید تا حسابی نرم و لطیف و یکدست شود. خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید  و خیلی کم باز کنید.

 

بعد روی خمیر مخلوط کره ذوب شده و روغن بزنید و یک چانه دیگر خمیر را روی خمیر قبلی بگذارید. این کار را برای 4 تا چانه انجام بدهید. سپس به خمیر 1 ساعت استراحت بدهید.

 

طرز تهیه نان شکم پر,مواد لازم برای تهیه نان شکم پر

خمیر را بسیار نازک کنید

 

برای تهیه مواد میانی :

ابتدا سیب زمینی را آبپز کرده و له کنید. پیاز را خرد کنید و با روغن تفت بدهید تا طلایی شود. سپس پودر فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه و سیب زمینی های له شده را به پیاز اضافه و با هم مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.

 

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد هر چانه را شروع کنید به باز کردن و هر بار یک مقدار دستتان را چرب کنید و با آن خمیر را باز کنید.

 

خمیر خیلی نازک باید باز شود. وقتی خمیر به اندازه کافی باز شد از یک سمت خمیر مواد میانی را روی خمیر بگذارید و خمیر را آرام رول کنید و بعد به آن شکل بدهید. خمیرهای آماده شده را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و روی آن از مخلوط کره و روغن بزنید و در فر 180 درجه قرار بدهید تا زمانی که خمیر طلایی و برشته شود.

 

طرز تهیه انواع نان,نکته هایی برای درست کردن نان شکم پر

روش های تهیه نان شکم پر, درست کردن نان شکم پر

مواد میانی را میان خمیر بگذارید و مانند تصویر بپیچید

 

بافت این خمیر خیلی سبک و ترد است و خیلی خیلی خوشمزه می شود. مواد میانی هم به دلخواه است و می توانید از گوشت چرخ کرده یا مرغ و ... استفاده کنید. حتی می توانید وسط آن از پنیر صبحانه با جعفری و یا نوتلا زده و برای صبحانه سرو کنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی